Receptinformatie
Een beetje zomer proeven op winterse dagen is nooit verkeerd. Met deze slanke ovenschotel tover je de mediterrane op je eigen keukentafel.
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Schil de aardappels en snijd ze in grote stukken.
Maak de witlof schoon en halveer ze in de lengte.
Snijd de pangasiusfilets in 8 stukken, bestrooi ze licht met zout en peper en rol elk stuk in een plakje rauwe ham.
Koken
Kook de aardappels in kokend water met zout 10 minuten voor en giet ze af.
Kook de witlof in kokend water met zout 5 minuten voor en laat ze goed uitlekken in een vergiet.
Schep de aardappels, de witlof en de vispakketjes in een ovenschaal, bestrooi het geheel met de provençaalse kruiden en schenk de olijfolie eroverheen.
Bak de ovenschotel in 25 minuten gaar.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.