Receptinformatie
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 190 ºC.
Koken
Kook de aardappelen beetgaar en giet ze af.
Leg de vis in een ovenschaal en besprenkel met het citroensap. Bestrooi met zout en peper.
Bak de spekjes krokant in een droge koekenpan. Voeg de ui en de paddenstoelen toe, bak nog 1 minuut en verdeel het paddenstoelenmengsel over de vis.
Roer de helft van de kaas en de bieslook door de room en schenk het mengsel over de vis.
Beleg met de aardappelblokjes en de plakjes tomaat en bestrooi met de rest van de kaas.
Bak de visschotel op een rooster in het midden van de oven in circa 25 minuten goudbruin en gaar. Bestrooi vlak voor het opdienen met de peterselie.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.