Ouderwets spinazie stamppotje in een jasje van nu
Receptinformatie
Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook de aardappelen in 15 – 20 minuten gaar. Kook in een andere pan de eieren hard.
Bak de kipfilet zachtjes bruin en gaar. Snijd de gebakken kipfilet in stukken. Snijd de ui in halve ringen en de champignons in plakjes. Bak de ui en champignons aan in een grote wok of koekenpan met olie samen met een teentje geperste knoflook. Bak de spinazie mee totdat het geslonken is.
Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan. Snijd de gekookte eieren in stukjes. Stamp de aardappelen fijn en breng op smaak met peper en zout. Meng de crème fraîche door de aardappelen. Roer het spinaziemengsel, stukken kipfilet, ei en pijnboompitjes door de aardappelpuree. Nu kan je borden opdoen.
Kinderen eten hun vingers hierbij op, met of zonder kip trouwens.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.