Receptinformatie
Voorbereiding
Haal de plakjes ham los, verwarm de olie in een grote koekenpan en bak de ham krokant uit aan beide kanten. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
Koken
Rooster vervolgens de zonnebloempitten in dezelfde koekenpan.
Maak de meloen schoon, verwijder de pitten en snijd de meloen in blokjes.
Verwijder de buitenste blaadjes van de witlof, snijd de harde kern uit de witlof, snijd de witlof fijn. Doe de witlof samen met de meloen en fijngeknipte bieslook in een schaal.
Maak een dressing van de olijfolie en aceto balsamico, schep deze door de salade.
Serveren
Serveer met de krokant uitgebakken ham en de geroosterde zonnebloempitten.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.