Receptinformatie
's Werelds beste bartenter en cocktailkunstenares Tess Postuhums ontwikkelde deze heerlijke Orange Raspberry mocktail: een cocktail die écht de hele dag kan. Er zit namelijk geen druppel alchohol in, alleen je favo rood fruit en een vleugje wortelsap.
Voorbereiding
Plet de frambozen in de bodem van een cocktailshaker. Dit kan het makkelijkst met een vijzel of de achterkant van een grote lepel.
Voeg de andere ingrediënten toe en shake hard in een cocktailshaker gevuld met ijsblokjes.
Zet een voorgekoelde coupe of martini glas klaar en schenk de mocktail erin door een zeefje. Zo komen de zaadjes van de geplette framboos niet in je drankje terecht.
Serveren
Garneer met een verse framboos en een takje rode bessen.
En ga je toch liever voor een echte cocktail? Voeg dan 30ml jenever toe.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.