Receptinformatie
Lekker snel en bomvol groen: zo zien we het graag. En behalve Chinese kool gaat er ook nog onze eigen Hollandse snijboon doorheen. Zeker geen verkeerde combo, al zeggen we het zelf!
Voorbereiding
Koken
Serveren
Voorbereiding
Maak de snijbonen schoon en snipper ze. Was en snijd de Chinese kool in dunne reepjes.
Snijd de lente-ui in ringetjes en de kip in blokjes.
Koken
Breek de noedels in stukjes en kook ze volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en zet even apart.
Bak de spiegeleieren.
Roerbak de kip tot deze rondom aangebraden is. Voeg de snijbonen toe en roerbak ongeveer 8 minuten. Voeg de Chinese kool en ¾ van de uienringen toe en roerbak nog een paar minuten.
Voeg de gekookte noedels en de saus toe en warm door.
Serveren
Verdeel het gerecht over 4 kommen of borden.
Leg de spiegeleieren er bovenop en garneer met de achtergehouden uienringetjes.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.