stomen

Oosterse peultjessalade

Receptinformatie

Dressing en saus
4 personen
Bijgerecht
5-10 min
Anderen vinden dit recept

Zo heb je peultjes nog nooit gegeten! En wat doen ze het goed in deze supersnelle, Oosterse salade.

Voorbereiding

Koken

versfestijn Diner of borrel? Maak er één Groot Versfestijn van!

Voorbereiding

Snijd de peper in ringen en de knoflook fijn.

Schil de komkommer en snijd deze in dunne repen.

Rasp de schil van de limoen en knijp het sap eruit.

Koken

Verdeel de spinazie en komkommer over de borden (op in één schaal).

Kook de peultjes één minuut in spoel ze direct af met koud water. Verdeel ze daarna over de spinazie en komkommer.

Verdeel de peultjes over de spinazie en komkommer.

Meng de peper, knoflook, limoen, honing of rijstsiroop, sesamolie en sojasaus in een kommetje door elkaar. Verdeel de dressing over de borden.

Verdeel de dressing over de borden / schaal.