Receptinformatie
Zo heb je peultjes nog nooit gegeten! En wat doen ze het goed in deze supersnelle, Oosterse salade.
Voorbereiding
Snijd de peper in ringen en de knoflook fijn.
Schil de komkommer en snijd deze in dunne repen.
Rasp de schil van de limoen en knijp het sap eruit.
Koken
Verdeel de spinazie en komkommer over de borden (op in één schaal).
Kook de peultjes één minuut in spoel ze direct af met koud water. Verdeel ze daarna over de spinazie en komkommer.
Verdeel de peultjes over de spinazie en komkommer.
Meng de peper, knoflook, limoen, honing of rijstsiroop, sesamolie en sojasaus in een kommetje door elkaar. Verdeel de dressing over de borden.
Verdeel de dressing over de borden / schaal.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.