Receptinformatie
Onder dit knapperige dakje zit zoet zomerfruit verstopt!
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Laat de bladerdeegplakjes in 10 minuten ontdooien.
Maak de aardbeien schoon en halveer ze.
Schil de kiwi en snijd in stukken.
Breng 3 deciliter water aan de kook en laat 2 eetlepels van de suiker er in oplossen. Roer de limonadesiroop en het citroensap erdoor.
Koken
Schep de aardbeien en kiwi door de warme limonadesiroop.
Verdeel het fruit met het sap over 4 vormpjes met een inhoud van 1.5 deciliter.
Leg op elk vormpje een plakje bladerdeeg en knip deze 1 cm overhangend rondom de vormpjes af.
Klop het ei los en bestrijk er de bovenkanten van de bladerdeegplakjes mee in.
Strooi de suiker over het bladerdeeg en zet de vormpjes in de oven.
Bak de bakjes in 20 minuten gaar.
Serveren
Bestrooi de warme fruitbakjes met het cacaopoeder.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.