Receptinformatie
Kun je wel wat extra energie gebruiken? Met deze gevulde omelet met champignons én prei kom jij de dag wel door.
Voorbereiding
Snijd de kastanjechampignons in kwarten en de prei in ringen.
Klop de eieren los met de melk, wat peper en zout naar smaak.
Koken
Verhit een koekenpan met wat olie en bak hierin de prei en de champignons 4 minuten.
Schenk het eimengsel erover en draai het vuur laag. Leg een deksel op de pan en laat de omelet rustig stollen. Als het midden gaar is, de omelet op de deksel laten glijden, omgekeerd in de pan laten vallen en nog 1 minuut bakken.
Serveren
Snijd de omelet in vier punten.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.