Receptinformatie
Alle pizza's op de wereld al een keer geprobeerd? Dat het niet! We presenteren je: de naanpizza. Zelfs de echte Italianen zullen zwichten voor deze versie met een Indiase twist.
Voorbereiding
Verwarm je oven voor op 230°C en snijd de peer in dunne partjes.
Smeer de naanbroden in met olijfolie en beleg met de stukken burrata.
Snijd de rozemarijn fijn en strooi dit over de broden.
Voeg de stukken peer toe, besprenkel met de honing en de overgebleven olijfolie.
Koken
Bak 10 minuten in de voorverwarmde oven.
Serveren
Besprenkel met balsamicocrème en zout en peper naar smaak. Eet smakelijk!
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.