Receptinformatie
Voorbereiding
Halveer de mini-paprika's. Schil de avocado, halveer hem en verwijder de pit.
Pureer het vruchtvlees. Maak de lente-uitjes schoon en snijd deze in dunne ringen.
Ontvel de tomaat en snijd deze in blokjes.
Hak de jalapeño pepers in kleine stukjes.
Koken
Meng de avocadepuree met de limoensap, zout, lente-ui, tomaat, knoflook, fijngehakte jalapeno pepers en koriander of bieslook.
Serveren
Vul de uitgeholde paprika’s met de guacamole en garneer met een blaadje koriander of een sprietje bieslook.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.