Receptinformatie
Start de dag met een heerlijk fris vitaminebommetje. Ook lekker als tussendoortje of dessert.
Voorbereiding
Pel de mineola’s en snijd ze in stukken. Zijn er geen mineola's? Vervang ze dan door mandarijnen of sinaasappels.
Hak de pistachenoten grof.
Koken
Verdeel de stukken mineola over 4 mooie glaasjes.
Schenk de vloeibare honing erop.
Schep hier overheen de havermoutvlokken en bedek deze met de Griekse yoghurt.
Bestrooi de bovenkanten met de gehakte pistachenoten en kaneelpoeder en garneer met de takjes munt.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.