Receptinformatie
Een lekker Oosters maaltje is nooit weg. Zeker niet als je deze vrolijk gekleurde borden op tafel zet. Een ‘nestje’ van mihoen boordevol gezonde groente.
Voorbereiding
Was de peultjes en verwijder de puntjes.
Was de courgette en snijd in plakjes.
Maak de paddenstoelen schoon en snijd in kwarten.
Pel de ui en snijd in ringen.
Snijd de tofu in blokjes ter grootte van een dobbelsteen.
Maak de bosuitjes schoon en snijd schuin in ringetjes.
Roer een saus van de ketjap manis, tomatenketchup en donkere basterdsuiker.
Koken
Verhit de olie in een grote koekenpan of wok en bak de peultjes, courgette, paddenstoelen, tomaten, rode uiringen en tofu al omscheppend in 7 minuten knapperig gaar.
Roer de saus door het groente-tofumengsel en schep alles goed door elkaar.
Kook intussen de mihoen gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en laat uitlekken in een vergiet.
Serveren
Maak op 4 borden ‘vogelnestjes’ van de mihoen en schep daar het groente-tofumengsel in.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.