Receptinformatie
Voorbereiding
Verwijder de harde draden van de bleekselderij en snijd de bleekselderij in stukjes van circa 2 centimeter.
Snijd de kip in reepjes.
Schil en snijd de bospenen in dunne schuine plakjes.
Snijd de bosui in schuine ringetjes.
Hak de koriander fijn.
Koken
Verhit een scheutje olie in een pan en bak de bleekselderij circa 4 minuten. Roer de azijn en de honing door de bleekselderij en laat circa 5 minuten inkoken. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Verhit een scheutje olie in een pan en bak de kip in circa 6 minuten rondom goudbruin en gaar. Bak de sesamzaadjes circa de laatste 2 minuten met de kip mee. Breng op smaak met de sojasaus en een beetje versgemalen peper. Roer de sesamolie erdoor.
Breng een pan met water aan de kook. Kook de mihoen met de bospenen in circa 4 minuten gaar.
Roer de bosui, koriander en de taugé door de mihoen. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Serveren
Verdeel de mihoen, zoetzure bleekselderij en de kip over borden.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.