Receptinformatie
Voorbereiding
Snijd de paprika’s en de komkommer in blokjes. Snijd de sla fijn. Pel en snipper de sjalotjes fijn.
Koken
Spoel de maïs en kidneybonen af in een zeef onder de kraan en laat deze uitlekken. Schep in een kom de komkommer, paprika, maïs, kidneybonen en sjalotjes door elkaar.
Roer in een kom de mayonaise met het citroensap, chilipoeder, zout en peper tot een dressing.
Serveren
Verdeel de sla en het paprikamengsel in een slakom en schep de dressing over de sla. Serveer het gerecht met tortillachips.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.