Receptinformatie
Voorbereiding
Was en droog de slasoorten. Pluk de kroppen klein en doe de stukjes sla in een plastic zak, blaas deze op en knoop de zak dicht. Bewaar de sla in de groentelade van de koelkast. Op deze manier blijven de blaadjes fris en knapperig.
Koken
Klop een dressing van de ingrediënten en meng driekwart van de dressing door de gekookte rijst. Zet de rijst, afgedekt, weg in de koelkast.
Neem de rijst 15 minuten voor het serveren uit de koelkast en meng de gekookte sperziebonen, kidneybeans, de in ringen gesneden van zaad en zaadlijsten ontdane peper en de salami of cervelaatworst erdoor.
Serveren
Verdeel de sla over de borden, leg de salade erop en verdeel de rest van de dressing over de salade. Garneer het gerecht met in parten gesneden tomaat en een takje koriander of platte peterselie.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.