Receptinformatie
In samenwerking met Isabel van De Hippe Vegetariër deze simpele en snelle gezonde bloemkoolrijst met wortel, granaatappelpitjes en munt.
Voorbereiding
Koken
Serveren
Voorbereiding
Schil de wortels en besprenkel ze met ras el hanout. Daarna 30 minuten in de oven op 200 graden.
Snijd de bloemkool en de stronk in grove stukken.
Koken
Doe de bloemkool in een blender met peper en zout naar smaak en pulse totdat er een grove korrel ontstaat (niet te lang, dan wordt het pap).
Snijd de geroosterde wortels in plakjes.
Doe de bloemkoolrijst op het bord en verdeel de wortel en kikkererwten erover.
Breng op smaak met ras el hanout en zout en peper.
Serveren
Garneer met muntblaadjes, granaatappelpitjes en pistachenootjes.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.