Receptinformatie
Hmm, een romig ijshoorntje op een zonnige dag. Helemaal zelf gemaakt!
Voorbereiding
Koken
Serveren
Voorbereiding
Pureer de frambozen met een staafmixer of in een keukenmachine.
Koken
Klop de mascarpone met de poedersuiker en melk tot een romig mengsel. Roer er de gepureerde frambozen door.
Klop de eiwitten stijf, voeg al kloppend de vanillesuiker toe en spatel ze voorzichtig door het mascarpone/fruitmengsel. Draai hiervan in circa 30 minuten ijs in de ijsmachine of bevries het mengsel circa 6 uur in een diepvriesdoos.
Schep, bij het bevriezen in een diepvriesdoos, het mengsel elk uur om.
Serveren
Serveer het ijs in hoorntjes of cups, garneer met wat verse munt
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.