Receptinformatie
Voorbereiding
Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en laat de steeltjes zitten.
Maak de lente-uitjes schoon en snijd het witte deel fijn.
Snijd de abrikozen in reepjes.
Pers het teentje knoflook.
Snijd de muntblaadjes in reepjes.
Koken
Kook in een pan met ruim kokend water en zout de paprika’s in ca. 5 minuten beetgaar.
Wel intussen de couscous volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking in bouillon.
Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin het gehakt met de knoflook en kaneel rul.
Schep de couscous met de lente-ui, chilisaus, abrikozen en munt door het gehakt en breng het gehaktmengsel op smaak met zout en peper.
Serveren
Vul de warme paprikahelften met het gehaktmengsel en verdeel ze over 4 borden.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.