Receptinformatie
Loempia vellen zijn als een leeg canvas: je kunt er alle kanten mee op. Wil je jouw verse loempia naar een hoger niveau tillen? Probeer dan dit recept met peer. Heerlijk als comfort food, maar ook supermakkelijk om op een feestje te serveren.
Voorbereiding
Begin met het bereiden van alle groente: snijd de radijs in plakjes en de peer en komkommer in dunne reepjes.
Doop elk vel rijstpapier een paar seconden in lauwwarm water en leg het op je werkblad.
Beleg met een half roodlof blad, de peer, twee muntblaadjes, radijs en komkommer en sluit.
Klop in een kom alle (natte) ingrediënten voor de saus bij elkaar. Als het te dik is, verdun het dan gewoon met wat warm water.
Serveren
Serveer ze direct, of als je ze vooraf maakt, verpak ze dan apart in huishoudfolie om uitdroging te voorkomen.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.