Receptinformatie
Voorbereiding
Meng de sojasaus, worcestershiresauce, honing of bruine basterdsuiker, tomatenpuree, citroensap, sesamzaadjes, zonnebloemolie, zout en peper door elkaar. Leg de rosbiefreepjes erin.
Laat de rosbief minimaal 3 uur marineren, afgedekt, in de koelkast. Schep tussentijds een- tot tweemaal om.
Koken
Verhit een wok of wijde braadpan. Neem de rosbief uit de marinade, laat de reepjes goed uitlekken en bak ze in gedeelten in de hete olie om en om circa 3 minuten. Neem het vlees uit de pan en bak de paprika, bleekselderij, broccoli en lente-uitjes 1-2 minuten mee. Schenk de overgebleven marinade erbij en laat deze iets inkoken.
Serveren
Bekleed vier borden met gewassen en gedroogde sla en verdeel de groenten met de marinade en de rosbiefreepjes eroverheen. Lekker met pitabroodjes of naan (Indiaas brood)

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.