stomen

Krulsalade met paprika, radijs en garnalen

Lekker met stokbrood

Receptinformatie

Salade
4 personen
Hoofdgerecht
10-20 min
Anderen vinden dit recept

Dat garnalen goed in een salade gaan bevestigd deze salade maar weer. Heerlijk om buiten te eten op een zonnige dag! Vervang voor kinderen de radijs eventueel door mini-tomaatjes.

Ingrediënten

4 personen
Stap voor stap koken

Voorbereiding

Koken

Serveren

Wat vond je van dit gerecht?

Voorbereiding

Was en droog de sla.

Snijd de paprika in dunne reepjes.

Was de radijs en snijd in dunne plakjes.

Pel de garnalen indien nodig.

Koken

Bak de garnalen kort op hoog vuur, totdat ze roze en gaar zijn. Kruid met peper en zout.

Serveren

Verdeel de sla over vier borden.

Verdeel de paprika, garnalen en radijs over de sla.

Sprenkel dressing over de salades.

Wij plaatsen functionele cookies om onze website goed te laten werken. Daarnaast zetten we analytische cookies in om het gebruik van de website te meten. Tot slot plaatsen we marketing cookies om jouw ervaring hier en buiten de website te verbeteren. Liever niet alle cookies toestaan? Pas dan je cookie-instellingen aan. Wil je meer weten? Check dan onze cookies-pagina.