Receptinformatie
Dat garnalen goed in een salade gaan bevestigd deze salade maar weer. Heerlijk om buiten te eten op een zonnige dag! Vervang voor kinderen de radijs eventueel door mini-tomaatjes.
Voorbereiding
Was en droog de sla.
Snijd de paprika in dunne reepjes.
Was de radijs en snijd in dunne plakjes.
Pel de garnalen indien nodig.
Koken
Bak de garnalen kort op hoog vuur, totdat ze roze en gaar zijn. Kruid met peper en zout.
Serveren
Verdeel de sla over vier borden.
Verdeel de paprika, garnalen en radijs over de sla.
Sprenkel dressing over de salades.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.