Receptinformatie
Zacht, warm fruit met een krokante bite: het perfecte toetje! Geen nectarines meer in het seizoen? Maak dit toetje dan met appel en peer!
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Vet een ovenschaal in.
Schil de appels en snijd in blokjes.
Was de nectarines en snijd in blokjes.
Koken
Doe de fruitblokjes in de ingevette ovenschaal.
Meng de bloem, boter en de suiker tot een kruimelig deeg. Verdeel de deegkruimels over de fruitblokjes.
Bak 20 tot 30 minuten in de voorverwarmde oven (even in de gaten houden hoe bruin het wordt).
Serveren
Verdeel het kruimeltoetje over vier borden.
Garneer eventueel met wat poedersuiker of schep er een bolletje vanille-ijs op.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.