Receptinformatie
Koken
Rasp de gewassen komkommer in heel dunne plakjes boven een vergiet, bestrooi ze met het zout en schep het geheel goed door. Laat dit boven een schaal minimaal 1 uur uitlekken.
Snijd de ui in heel dunne ringen. Spoel de komkommer onder koud stromend water af en laat het geheel goed uitlekken. Doe de komkommer samen met de uiringen en de azijn in een schaal, bestrooi met versgemalen peper en schep er tenslotte fijngehakte dille naar smaak door.
Serveren
Serveer de salade goed gekoeld, deze is nog lekkerder als je deze een paar uur eerder maakt.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.