Receptinformatie
Voorbereiding
Schil de aardappelen, snijd ze in gelijke stukken en kook ze in kokend water met wat zout in ongeveer 20 minuten gaar.
Schil de knolselderij, snijd deze dan in gelijke kleine blokjes voeg ze direct toe aan de aardappelen zodat ze tegelijk gaar worden.
Hak de knoflook en ui heel fijn.
Koken
Verwarm de boter laat deze iets bruin kleuren en bak hier dan direct de ui en knoflook goudbruin in. Zet het vuur direct uit!
Giet de aardappelen en knolselderij af en stamp ze met een stamper fijn, verwarm de melk en schenk deze er op.
Roer het geheel goed door samen met de gebakken ui/knolselderij, mosterd en versgemalen peper en zout naar smaak.
Serveren
Bestrooi tenslotte met wat fijngehakte selderij.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.