Receptinformatie
Een gezonde salade vol geur en kleur. Je proeft de zomer in smaak én knapperigheid.
Voorbereiding
Koken
Serveren
Voorbereiding
Maak de postelein schoon, was ze en laat ze goed uitlekken in een vergiet.
Maak de radijs schoon en snijd in kwarten.
Schil de sinaasappel met het wit eraf en snijd de partjes boven een kommetje tussen de vliesjes uit waarbij je het sap opvangt.
Koken
Roer een dressing van de olijfolie, 1 eetlepel van het opgevangen sinaasappelsap (de rest drink je lekker op), de honing, de mosterd en breng op smaak met peper en zout.
Hussel de postelein, de sinaasappelparten, de kwarten radijs en de dressing luchtig door elkaar (mag met schone handen).
Serveren
Serveer de salade in een mooie glazen schaal.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.