Receptinformatie
Voorbereiding
Snijd de aubergine in blokjes van 1½ cm groot. Pel de uien en snipper deze fijn. Snijd de tomaten en kipfilet in blokjes.
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Koken
Verhit 2 eetlepels olie in een hapjespan, pers de knoflook hierboven uit en bak hierin de aubergine in circa 5 minuten rondom bruin. Schep de aubergine uit de pan.
Verhit opnieuw 2 eetlepels olie in de hapjespan, fruit hierin de uien 1 minuut. Voeg de kip toe en bak deze in ca. 5 minuten goudbruin en gaar. Voeg de tomatenpuree, tomatenblokjes, aubergineblokjes, provençaalse kruiden, bouillon en peper toe.
Laat de saus ca. 10 minuten zachtjes sudderen. Breng de saus op smaak met zout en peper.
Serveren
Verdeel de pasta en tomaat-auberginesaus over 4 borden. Garneer de borden met een takje peterselie.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.