Receptinformatie
Snel te maken met een feestelijk resultaat. Chique op een doordeweekse dag of scoren in het weekend. Altijd goed!
Voorbereiding
Ontpit de kersen.
Bestrooi de kippendijfilets met peper en zout.
Koken
Smelt 2 eetlepels boter in een steelpan. Voeg de kersen, het sinaasappelsap, kaneelpoeder en basterdsuiker toe en laat het geheel aan de kook komen. Laat het mengsel op laag vuur 10 minuten pruttelen.
Verhit intussen de rest van de boter in een koekenpan en bak de kippendijfilets in 10 minuten aan weerszijden bruin.
Roer de maizena los met 1 eetlepel water. Breng het kersenmengsel opnieuw aan de kook, roer het maizenapapje erdoor en roer nog 30 seconden om de saus te binden.
Serveren
Leg de kippendijfilets op een schaal en schenk de kersensaus erover.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.