Receptinformatie
Willen jouw kids perse ook een keer kaasfonduen? Dat kan geregeld worden! En met deze kidsproof versie krijgen ze ook nog eens hun dagelijkse portie groente en fruit in één keer binnen.
Koken
Snijd een reepje van de knoflookteen af en wrijf een pan in met de aangesneden kant van het teentje.
Doe het druivensap in de pan en breng tegen de kook aan. Laat niet koken. Voeg een klein beetje citroensap toe.
Voeg de geraspte kaas in delen toe en laat al roerend smelten. Laat niet koken.
Bind de kaasfondue met de maïzena. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
Serveren
Giet de kaasfondue in een fonduepan.
Serveer met de minimix en de andere groenten.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.