Receptinformatie
Voorbereiding
Wrijf een fonduepan in met de knoflook en giet er de wijn bij, breng aan de kook.
Koken
Zet de warmtebron laag en voeg langzaam, beetje bij beetje al roerende de kaas erdoor, blijf roeren tot de kaas gesmolten is, niet meer laten koken.
Maak de maizena aan met een beetje water en roer door het kaasmengsel, fondue mag niet meer koken.
Laat nog 2 minuten sudderen, roer er zwarte peper door en serveer direct.
Serveren
Steek een paddenstoel en een stukje brood aan een fondue vork en stop in de kaasfondue.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.