Receptinformatie
Voorbereiding
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Snijd intussen de paprika’s in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in reepjes. Pers het teentje knoflook. Verwijder het groene deel van de lente-uitjes en snijd het witte deel in 2 cm grote stukken. Snijd de varkenshaas in dunne plakken.
Koken
Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de varkenshaas ca. 5 minuten.
Voeg de paprika, knoflook en lente-ui toe en roerbak deze ca. 3 minuten mee. Roer de sojasaus, sherry en honing door elkaar en blus hiermee het gerecht af. Breng het gerecht op smaak met zout en peper.
Serveren
Verdeel de rijst en Japanse varkenshaas over 4 borden.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.