Receptinformatie
Spitskool door de pasta? Ja zeker, want als je deze groente goed dun snijdt en roerbakt is het de perfecte smaakmaker voor je Italiaanse pasta.
Voorbereiding
Was en snijd de spitskool in fijne reepjes.
Snijd de paddenstoelen een of twee keer door.
Snijd de zongedroogde tomaten klein.
Koken
Kook de pasta beetgaar en laat uitlekken.
Fruit de ui. Voeg het gehakt toe en bak het rul.
Voeg de paddenstoelen toe en roerbak mee.
Voeg de spitskool toe, breng op smaak met peper en zout en roerbak alles gaar.
Serveren
Roer naar smaak pesto door de penne. Schep op de borden. Verdeel het gehakt- en spitskoolmengsel over de pasta.
Garneer met stukjes zongedroogde tomaat en rasp er wat Parmezaanse kaas over.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.