Receptinformatie
Voorbereiding
Snijdt de Roma tomaten, champignons en courgette in plakken. Pel de sjalotjes en snipper deze in ringen. Verwarm de ovengrill voor.
Koken
Verhit in een wok 2 eetlepels olie en roerbak hierin de plakken courgette in ca. 4-5 minuten beetgaar. Schep de courgette uit de wok.
Bak vervolgens de sjalotjes in de pan en neem ze uit de pan. Verhit opnieuw 2 eetlepels olie in de wok, pers hierboven de knoflook uit. Voeg de champignons en oregano toe, roerbak deze ca. 3-5 minuten mee en breng het champignonmengsel op smaak met zout en peper.
Schik de plakken Roma tomaat en courgette in stapeltjes in een ovenschaal en verdeel hierover de sjalotjes en het champignonmengsel en de geraspte kaas. Gratineer de groentegratin ca. 4-5 minuten onder de ovengrill.
Serveren
Direct serveren.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.