Receptinformatie
Voorbereiding
Schil de aardappelen.
Snijd het spek in reepjes.
Maak de andijvie schoon en was deze. Snijd de andijvie in repen van 1 cm.
Koken
Breng de aardappelen in 3 dl water met wat zout aan de kook. Kook de aardappelen in circa 25 minuten gaar.
Breng de melk met de pesto aan de kook.
Verhit de boter in een koekenpan en bak het ontbijtspek knapperig bruin.
Giet de aardappelen af, stamp deze fijn en meng de puree met de warme melk.
Meng de puree met de andijvie, het ontbijtspek, gedroogde tomaat en olijven. Schep de andijviestamppot in de ovenschaal, strijk de puree glad.
Serveren
Verdeel de plakken geitenkaas en de walnoten over de schotel en gratineer deze kort onder een hete grill.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.