Receptinformatie
Deze makkelijk te maken soep is lekker vullend en daarom perfect voor de lunch of als hoofdgerecht!
Voorbereiding
Schil de aardappelen, snijd ze in gelijke kleine blokjes.
Maak de ui en knoflook schoon en hak ze heel fijn.
Koken
Verwarm 2 eetlepels olijfolie, fruit hier de knoflook samen met de ui goudbruin in.
Voeg de aardappelblokjes toe, bak ze even mee en schenk de bouillon er op.
Voeg na 5 minuten de oregano en mascarpone toe.
Pureer de aardappelsoep met een staafmixer als de aardappel gaar is.
Serveren
Serveer met ciabattabrood en pesto.
TIP: ook lekker om in plaats van mascarpone gorgonzola te gebruiken voor een pittige variant.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.