Receptinformatie
Voorbereiding
Halveer de tartaartjes platliggend elk in twee laagjes en klop ze, tussen huishoudfolie nog wat platter.
Koken
Bestrijk twee tartaarrondjes met tomatentapenade. Dek ze af met de andere twee tartaarrondjes en druk de randjes goed op elkaar. Kwast de gevulde tartaartjes aan beide kanten in met wat olijfolie.
Verhit een roosterpan of grillpan droog voor. Rooster de tartaartjes hierin aan beide kanten 3-4 minuten.
Snijd de ciabattina open en leg de snijvlakken in de roosterpan. Rooster de broodjes knapperig.
Meng de gemengde salade met de dressing en verdeel het over twee borden.
Leg op de broodbodempjes een pluk rucola. Leg daarop een gevuld tartaartje. Bestrijk de broodkapjes dik met magor en leg ze omgekeerd, dus met de kaaskant naar boven, op de tartaartjes.
Serveren
Leg de broodjes hamburger op de sla.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.