Receptinformatie
Gado gado is van oorsprong een Indonesisch gerecht, maar tegenwoordig hebben ze in allerlei landen hun eigen variant. Wij maken een kindvriendelijke versie die niet te pittig is!
Voorbereiding
Koken
Serveren
Voorbereiding
Snijd de witte kool in fijne reepjes, maak de sperziebonen schoon en snijd ze in 5 cm lange stukjes, snijd de ui in halve ringen en de komkommer in blokjes of plakjes.
Houd alle groentes apart van elkaar.
Koken
Kook de witte kool 3 tot 4 minuten, de sperziebonen 2 tot 3 minuten en de taugé 1 minuut, allemaal apart in kokend water met zout. Spoel ze na het koken direct met koud water af. Laat ze goed uitlekken en bewaar ze weer apart.
Kook de eieren in 10 minuten hard, spoel ze af met koud water en pel ze direct.
Maak de pindasaus volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Schik de verschillende groenten op een schaal, leg de halve eieren erop en tenslotte de uiringen.
Serveren
Schenk tenslotte de pindasaus erover. Serveer met gekookte basmati-rijst.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.