Receptinformatie
Een beetje pit op tafel? Maak nu deze heerlijke Indiase curry madras. Zo heb je snel en gemakkelijk een heerlijke verse maaltijd op tafel.
Voorbereiding
Koken
Serveren
Voorbereiding
Was de groenten. Halveer de paprika en verwijder de zaadlijsten. Pel en snipper de ui.
Snijd de tomaten en paprika in grove stukken en de bloemkool in kleine roosjes.
Snijd de peper in de lengte door, verwijder de zaadlijsten en hak de peper fijn. Snijd de kip(dij)filet in blokjes.
Koken
Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Verhit de olie in een wok en bak hierin de kip(dij)filet goudbruin. Voeg de ui, bloemkool en rode peper toe. Roerbak het geheel gedurende 3 minuten op hoog vuur. Voeg vervolgens de paprika en tomaten toe en bak deze 1 minuut mee.
Voeg de madras-currypasta toe en verwarm deze 2 minuten op middelhoog vuur mee. Voeg de kokosmelk toe en breng dit aan de kook.
Zet het vuur laag en laat het geheel 10 minuten afgedekt stoven.
Serveren
Serveer de Indiase curry madras met de rijst.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.