Receptinformatie
Voorbereiding
Leg de bloemkool, koriander, rode peper en iets meer dan de helft van de yoghurt yoghurt apart voor de garnering.
Meng de rest van de ingrediënten door elkaar voor de marinade.
Snijd de bloemkool in plakken en bedek deze royaal aan alle kanten met de marinade.
Laat minstens een half uur marineren maar langer is altijd beter. Het liefst zelfs 24 uur, je kan het dan een dag van tevoren klaarmaken.
Koken
Rooster de bloemkool na het marineren aan beide kanten tot er mooie grillstrepen ontstaan.
Serveren
Serveer de geroosterde bloemkool met een schep yoghurt, verse koriander, citroenparten en fijngesneden rode peper voor wat extra pit.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.