Receptinformatie
Voorbereiding
Halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes.
Pel de ui en snipper deze fijn.
Pers het teentje knoflook.
Maal de amandelen (of hak ze fijn).
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Koken
Verhit intussen de olie in een koekenpan en bak hierin de kip in ca. 5 minuten goudbruin en gaar. Voeg de ui met paprika, knoflook, amandel, kerriepoeder en het kaneelstokje toe en bak deze ca. 3 minuten mee.
Voeg de crème fraiche en bouillon toe en laat de saus ca. 5 minuten afgedekt koken. Verwijder het kaneelstokje en breng de amandelcurry op smaak met zout en peper.
Serveren
Verdeel de curry over de boorden en serveer warm.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.