Het leven is een grote uitdaging: tuinbonen salade – waarom niet!
Receptinformatie
Tuinbonen moet je eerst doppen, voordat ze ongeveer 12 minuten kunnen koken in water, het liefst met een beetje melk. Reken 500 gram tuinbonen voor een portie voor één persoon.
Zet een kop thee voor jezelf, rustgevende muziek aan en installeer jezelf aan tafel. Dop de tuinbonen … en klaar ben je
Schil de aardappelen kook ze gaar.
Bak de koteletjes met een klontje boter of olie op een matig vuur bruin en gaar.
Gedopte, gekookte, gare bonen, tomaat, ui en komkommer in een saladekom mengen. Knoflook, peterselie, citroensap en olijfolie er doorheen scheppen. Op smaak brengen met komijn, zout en peper. De salade kan koud of op kamertemperatuur geserveerd worden.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.