Receptinformatie
Krijg je ook geen genoeg van al die seizoenssmaken? Dan kan deze kleurrijke salade er ook nog wel bij!
Voorbereiding
Koken
Serveren
Voorbereiding
Maak de radicchio rosso schoon en scheur de bladeren en grove stukken.
Maak de veldsla schoon en meng deze met de radicchio.
Veeg de oesterzwammen schoon met keukenpapier en halveer de grote exemplaren.
Schil de sinaasappel met het wit mee, snijd voorzichtig de partjes tussen de vliesjes uit en vang het sap op boven een kom.
Roer een dressing van 3 eetlepels olijfolie, het sinaasappelsap, de honing en mosterd en breng op smaak met zout en peper.
Hak de walnoten grof.
Koken
Verhit een grillpan en bestrijk deze met de rest van de olie.
Gril de oesterzwammen 5 minuten, regelmatig keren.
Serveren
Schep de sinaasappelpartjes, de oesterzwammen, de walnoten en de dressing voorzichtig door de sla.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.