Receptinformatie
Voorbereiding
Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Als je dit recept met witte en groene asperges maakt schil je eerst de witte asperges.
Snijd van alle asperges de onderste 2 cm af.
Koken
Verwarm de boter en stoof de ui en tijm glazig. Bestrooi met zout en peper
Breng water aan de kook met een beetje zout erin. Kook de asperges ongeveer 10 minuten en giet ze af. Laat ze goed uitlekken op een keukenpapiertje
Leg de bladerdeegplakjes op een bakplaat of beleg een cakeblik. Druk de randen goed aan en vouw de buitenste rand een cm om..
Verdeel de ui over het deeg en leg de asperges er op.
Strooi hier peper over.
Bak de taart in ongeveer 20 minuten gaar.
Serveren
Laat de taart even een beetje afkoelen voor je hem serveert.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.