Receptinformatie
Helemaal klaar met die boterham met kaas tussen de middag? Deze springrolls passen ook gewoon in je broodtrommel. En als je er echt een feestje van wilt maken neem je ook een zelfgemaakte dip mee!
Voorbereiding
Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en snijd ze in dunne plakjes.
Snijd de ham in repen.
Snijd de mozzarella in dunne plakken.
Snijd de basilicum in reepjes.
Koken
Zet een schaal warm water klaar en leg een schone theedoek op je werkblad.
Leg 1 rijstvel in de schaal met warm water, laat zacht worden en leg het op vel op de theedoek.
Beleg het rijstvel in de lengte en zorg dat de plakjes aardbei elkaar overlappen. Leg er daarna de repen ham en plakjes mozzarella op.
Bestrooi met zout en peper en wat basilicum.
Vouw een stukje van het rijstvel over beide uiteinden van de vulling terug en rol dan het rijstvel strak om de vulling heen.
Herhaal dit tot alle rijstvellen gebruikt zijn.
Serveren
Serveer met je favo dip.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.