Receptinformatie
Dat ziet er chique uit! Met dit hemelse toetje maak je sowieso indruk, maar het mooie is dat het supersnel op tafel staat.
Voorbereiding
Was de bessen en ris ze van de takjes.
Verkruimel de koekjes.
Koken
Klopt de slagroom op met de vanillesuiker.
Spatel de vanilleslagroom door de hangop.
Serveren
Neem 4 glazen en schep een laagje hangop in elk glas. Schep daarop een eetlepel jam.
Doe hierop wat rode bessen en koekkruimels.
Doe bovenop weer een laag hangop en garneer met bessen en koekkruimels.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.