Receptinformatie
Voorbereiding
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
Snijd de bloemkool in roosjes.
Rasp de nootmuskaat.
Koken
Kook ze in 7-9 minuten zacht en gaar. Houd 125 ml van het bloemkoolkookvocht apart.
Pureer de helft van de bloemkool met de staafmixer of in de keukenmachine en roer de slagroom en het kookvocht door de gepureerde bloemkool. Schep dit direct door de warme pasta.
Doe de andere helft van de bloemkoolroosjes en de helft van de kaas erdoor.
Serveren
Breng op smaak met nootmuskaat, zout en eventueel witte peper.
Strooi de rest van de kaas erover.
Serveer direct.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.