Receptinformatie
Voorbereiding
Maak de courgette en de paprika schoon en snijd ze in blokjes.
Pel de ui en de knoflook en snijd ze in snippers.
Was de tomaten en snijd ze in stukjes.
Weel de rozijnen 10 minuten in heet water en laat ze goed uitlekken.
Bereid intussen de bulgur volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Koken
Verwarm de olie in een braadpan, bak eerst de ui samen met de knoflook, voeg dan de courgette en paprika toe bak ze even mee en voeg tenslotte de tomaat toe.
Schep alles door elkaar en meng er dan de noten, rozijnen, nog wat peper, koriander en kaneel doorheen. Doe een deksel op de pan en laat de groentetajine nog ± 10 minuten stoven. Schep het eventueel een keer om.
Serveren
Serveer de groenten met de bulgur.
Tip: Vervang de noten door roergebakken kipblokjes.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.