Receptinformatie
Voorbereiding
Snijd van de courgettes, koopraap en de wortelen de uiteinden af en snijd ze op maat zodat je ze (met een spiraalsnijder) in slierten kunt snijden.
Meng de diverse slierten groentespaghetti door elkaar. Maak vervolgens de knoflook en ui schoon en hak deze fijn. En breng intussen een pan gevuld met water en wat zout aan de kook.
Koken
Verwarm 2 eetlepels olie in een diepe pan, fruit hier de knoflook en ui op een laag vuur in.
Kook de spaghetti-groente gedurende 4 minuten in het kokende water en giet ze af, voeg ze toe aan de gefruite knoflook/ui en roer het geheel goed door.
Voeg dan de pesto en roomkaas toe en maak het geheel verder op smaak met versgemalen peper en eventueel wat zout. Halveer de tomaatjes en schep deze als laatste door de ‘spaghetti’.
Serveren
Serveer direct in voorverwarmde borden.
Ook lekker om nog wat geraspte kaas toe te voegen of kleine blokjes salami.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.