Receptinformatie
Supersimpel: een plaattaart. Met een koelkast vol restjes en wat bladerdeeg kom je al een heel eind. Hieronder geven we een voorbeeld van ingrediënten, maar werkelijk alles kan op je plaattaart, lekker experimenteren!
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 180˚C.
Bekleed een ingevette bakplaat met het deeg en zorg dat er ook een opstaande rand ontstaat. Besmeer het deeg met de pesto.
Snijd de champignons in plakjes, de schoongemaakte ui in ringen, de paprika’s in reepjes en de tomaten in dikke plakken.
Verdeel de gesneden groente samen met de in reepjes gesneden kaas over de deegbodem.
Koken
Klop de eieren los met de room en maak dit mengsel op smaak met peper en zout. Schenk dit over de groente.
Verdeel tenslotte de nacho's (iets verkruimeld) over de bakplaat en bak de taart in het midden van de voorverwarmde oven, gedurende 25 minuten.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.