Receptinformatie
Koken
Kook de maïskolven en de venkel in circa 10 minuten in ruim kokend water met zout bijtgaar. Neem de groenten uit de pan en laat ze goed uitlekken.
Kook de paprika, courgette en aubergine vervolgens 1-2 minuten voor en laat ze goed uitlekken.
Kook de bloemkoolroosjes als laatste circa 4 minuten, neemt ze uit de pan en dep ze droog.
Roer de ingrediënten voor de marinade goed door elkaar en bestrijk hiermee de warme groenten. Laat ze afgedekt een uur marineren.
Dep de groenten droog voor het roosteren. Bewaar de marinade.
Snijd de maïskolven in stukken van 3 cm. Rijg de groenten aan de spiesen en eindig met een cherrytomaatje.
Rooster de groentespiesen op een hete barbecue onder één keer keren.
Serveren
Serveer de achtergebleven marinade erbij.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.